TAKUU- JA TOIMITUSEHDOT

Takuu ohjausyksikön ohjelmoinnille:

Ohjelmoinnille annamme 14 vrkn tyytyväisyystakuun sen toiminnasta.

Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan: ohjelmaa, ohjelmointia ja sen toimivuutta. Emme myönnä takuuta muille kuin sarjavalmisteisille autoille. Mikäli ajoneuvossa on vika, mikä estää ajoneuvon moitteettoman toiminnon ennen tai jälkeen ohjelmoinnin on asiakkaan korjattava ajoneuvonsa omalla kustannuksellaan.

Mikäli ohjelmassa ei havaita vikaa johon asiakas viittaa ja asiakas haluaa alkuperäisohjelman takaisin ajoneuvoonsa 14vrk tyytyväisyys takuun aikana veloitamme normaalin tuntiveloitustyön hinnoittelumme mukaisesti, kuitenkin vähintään 150€ jonka vähennämme asiakkaamme ohjelmasta maksamasta summasta. Erotuksen palautamme asiakkaan antamalle pankkitilille. Eräpäivä: 7vrk. ohjelman palautuksesta.

Mikäli asiakas vetoaa, että ohjelmointi ei vastaa luvattuja arvoja, on asiakkaan esitettävä dynamometri tulokset samalta luotettavalta mittaajalta samasta ajoneuvosta: ennen ohjelmointia sekä ohjelmoinnin jälkeen. Uudenmaan Moottorioptimointi ei osallistu mittaustulosten kustannuksiin.

Uudenmaan Moottorioptimointi ei vastaa ajoneuvon moottorin, apulaitteiden, vetopyörästön, kytkimen taikka vaihteiston rikkoontumisesta tai ennenaikaisesta kulumisesta johtuvista kustannuksista.Uudenmaan Moottorioptimointi myöntää auton elinikäisen takuun tekemälleen ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle.

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen. Mikäli lainsäädäntö tai päästömittaus normit muuttuvat ohjelmoinnin jälkeen Uudenmaan Moottorioptimointi ei ole vastuussa, mikäli ajoneuvo hylätään vuosikatsastuksessa OBD tai päästömittausten takia.

Huollossa päivitetty ohjelmisto: mikäli ohjelmisto on päivitetty jonkun muun toimesta Uudenmaan Moottorioptimointi palauttaa ohjelmoimansa tiedoston hinnastomme mukaisesti.Asiakkaalla ei ole oikeuksia alkuperäisohjelmaan 14vrk. tyytyväistakuun jälkeen, palautamme ajoneuvon alkuperäisohjelman hinnastomme mukaisesti.

Mikäli asiakas haluaa autoonsa alkuperäisen ohjelmiston eikä asennetussa ohjelmistossa ole todettu vikaa tai virhettä, veloitamme ohjelman palautuksesta 250€ asennettuna. Alkuperäistä ohjelmiston hintaa ei palauteta. Emme palauta ohjelmistoa muuta kuin asennettuna CelticTuning asennuspiteissä.

Uudenmaan Moottorioptimointi korvaa ainoastaan ohjelmoinnin yhteydessä rikkoutuneet ohjainlaitteet. Ajoneuvon omistaja/haltija on velvoitettu koeajamaan ajoneuvon ohjelmoinnin jälkeen.

Asiakkaan on esitettävä haltija/omistussuhteensa ajoneuvoon ennen työn aloittamista. Arvonnoissamme voittanut henkilö ei voi lunastaa voittojaan rahassa taikka siirtää voittoaan kolmannelle osapuolelle.

Copyright Uudenmaan Moottorioptimointi 2019.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS