AUTON OPTIMOINTI, OHJELMOINTI JA LASTUTUS MÄNTSÄLÄ, PORVOO, JÄRVENPÄÄ, HYVINKÄÄ JA KOKO UUSIMAA

Moottorin ohjelmointi parantaa merkittävästi ajoneuvosi moottorin suorituskykyä, tehoa ja vääntöä. Vaihteiden vaihtamistarve vähenee, ohituskiihtyvyys paranee, polttoaineen kulutus pienenee ja ajamisesta tulee ennen kaikkea huomattavasti nautinnollisempaa. Meiltä saat kattavasti erilaisia moottorin ohjelmointiin liittyviä palveluita aina moottorin lastutusta sekä EGR-, DPF- ja VMAX-ohjelmointia myöten. Uudenmaan Moottorioptimointi palvelee kattavasti sekä yksityisasiakkaita ja yrityksiä. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä.

Onnistuuko ohjelmointi tai lastutus minun autooni?

Toteutamme moottorin ohjelmointia ja lastutusta kaikille yleisimmille automerkeille. Hyödyntämällä celtictuning.fi:n hakupalvelua henkilö- ja pakettiautoille, saat tietoa siitä, miten voisimme parantaa juuri sinun ajoneuvosi ominaisuuksia.

ESIMERKKEJÄ MOOTTORIOPTIMOITAVISTA AUTOMERKEISTÄ

· Alfa Romeo
· Audi 
· BMW 
· Chrysler
· Citroen
· Dodge
· Ferrari
· Fiat
· Ford
· Honda
· Hyundai
· Lamborghini
· Land Rover
· Nissan
· Maserati

 · Mini
· Mitsubishi
· Lexus
· Mercedes Benz
· Peugeot
· Porche
· Renault
· Saab
· Skoda
· Suzuki
· Subaru
· Toyota
· Volkswagen (VW)
· Volvo

Laadukkaat auton optimointi, viritys, lastutus ja ohjelmointipalvelut kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin. 

MIKSI VALITA JUURI MEIDÄT?

· Hyvät takuut
· Korkea asiakastyytyväisyys
· Vankka koulutustausta: autoalan insinööri
· Käytössämme ovat alan laadukkaimmat ohjelmistot (Celtic Tuning)

Tehdastakuun omaaviin autoihin voidaan myöntää lisäksi takuuvakuutus. Annamme mielellämme lisätietoja pyydettäessä. Ohjelmalle myönnämme ikuisen takuun. Obd-ohjelmoinneilla on lisäksi '14 vuorokauden rahat takaisin-tyytyväisyystakuu'.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

MITÄ ON MOOTTORIN OPTIMOINTI? MiTÄ tarkoittaa Flash, ohjelmointi, OBD-tuning, optimointi, päivitys sekä lastutus?

Flash, ohjelmointi, OBD-tuning, optimointi ja päivitys tarkoittavat kaikki moottorin ohjainlaitteen uudelleenohjelmointia, jossa alkuperäinen ohjelma korvataan muutetulla ohjelmalla.

Lastu, chip, virityslastu, eprom, prommi, sipsi... kaikki nimet tarkoittavat komponenttia, jossa sijaitsee moottorin ohjainlaitteessa olevan prosessorin muistidata, eli ohjelma, säätöarvojen muistipankki. Lastutus puolestaan parantaa moottorin toimintaa ohjaavia parametreja ja asetuksia.

Kompromisseista kohti AUTON optimointia

Nykyaikainen moottorinohjausjärjestelmä säätelee ja ohjaa moottorin eri toimintoja. Tärkeimmät moottorin toiminnot tehon kannalta ovat moottorin säätöarvojen määrittelytiedot. Valmistaja on tehnyt valtavan tutkimustyön löytääkseen juuri oikeat säätöarvot jokaiselle ajotilanteelle ja ympäristön olosuhteelle sopivaksi. Vaatimukset pakokaasupäästöille ja polttoaineen kulutukselle ovat kuitenkin ristiriidassa keskenään optimoitaessa säätöarvoja hyvän moottoritehon suhteen. Moottorin säätöarvojen optimoiminen parhaan tehon saavuttamiseksi ei yleensä lisää moottorin ominaiskulutusta tai pakokaasupäästöjä. On selvää, että valmistaja joutuu tekemään kompromisseja näiden asioiden välillä. Nämä kompromissit antavat virittäjälle mahdollisuuden parantaa moottoritehoa.

Polttomoottorin tuottamaa tehoa voidaan virityslastulla lisätä seuraavissa tapauksissa:

· Valmistaja on tarkoituksella vähentänyt tehoa eri mallisarjoissa ja/tai tehoa säädellään elektronisesti, esimerkkinä TDI-moottorit.
· Moottorin ominaisuus on tuottaa vääntömomenttia jollakin kierrosluvulla enemmän, mutta sitä on säätöarvoilla vähennetty vääntömomentti-käyrän tasaamiseksi.
· Säätöarvot ovat matalaoktaaniselle polttoaineelle vaikka moottorin perusrakenne olisi sopiva myös korkeamman oktaaniluvun omaavalle polttoaineelle.
· Moottorin kaasujenvaihtoa on parannettu (viritetty). Pakokaasujen lambdasäätö on aktiivinen myös täydellä kaasulla.
· Valmistajalla on virhe ohjelmassa.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS AUTON OPTIMOINTI / MOOTTORIOPTIMOINTI MÄNTSÄLÄ, PORVOO, JÄRVENPÄÄ, HYVINKÄÄ JA KOKO UUSIMAA

Uudenmaan Moottorioptimoinin palveluita ovat auton optimointi / ohjelmointi (viritys, lastutus) Mäntsälän toimipisteessä. Asiakkaamme tulevat mm. alueilta Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Kerava, Järvenpää, Lahti, Hämeenlinna, Nastola, Riihimäki, Tuusula ja Hyvinkää.